The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Mylene Amica Mitsuru

Go down 
AuthorMessage
Mylene
Level 1
Mylene

Posts : 12
Join date : 2010-01-26
Location : In een lantaarnpaal schuin tegenover mijn huis

Mylene Amica Mitsuru Empty
PostSubject: Mylene Amica Mitsuru   Mylene Amica Mitsuru EmptyTue Jan 26, 2010 7:17 pm

Volledige naam: Mylene Amica Mitsuru [Amica is Latijn voor vriendin]
Roepnaam/bijnaam: Mylene
Leeftijd: 15 jaar
Verjaardag: 3 december
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaneet: Eüra
Geslacht: Vrouw
Wapen: m16a4
*tweede wapen: Dolk
*vechtsport: Jiu jitsu
Vechtstijl: Mylene hoeft niet te rekenen op haar kracht dus gaat het om snelheid en tactiek.

Status: Mylene heeft geen grote mond, zeker niet. Meestal hebben de mensen de indruk dat ze een heel lief en vredig meisje is. Dat klopt maar ze is altijd bereid iets terug te zeggen wanneer mensen de draak met haar steken, vriendelijk of niet.

Afkomst: Eüra
Familie: Mylenes ouders zijn beide dood. Ze heeft echter wel een broer en twee zussen.
Tweelingzus, Aya, 15 jaar
Ze weten het, ze lijken totaal niet op elkaar maar toch zijn het tweelingzussen.


Lengte: 1,70 en ze groeit waarschijnlijk niet meer door.
Omschrijving haar: Van nature zwart. Soms doet ze speldjes, linten in haar haar maar dat is meestal alleen bij feestelijke gelegeheden.
Omschrijving ogen: Grijs-groen benadrukt met een dun lijntje eyeliner of mascara.
Bouw van het lichaam: Mylene is slank. Niet sterk maar wel verschrikkelijk lenig. Haar lichaam buigt alle kanten op, Mylene is namelijk een slangemens.
Kledingstijl: Meestal niets bijzonders, meestal gewoon een shirt en een spijkerbroek. De jurken in haar kast zijn alleen voor feesten.
*Andere uiterlijke kenmerken: Milene heeft om haar rechterhand drie ringen, gekregen van haar moeder die haar toen vertelde dat ze heel belangrijk waren en ze ze niet mocht verliezen. Om haar ringvinger zit een zilveren ring met de afbeelding van een kleine uil, wat staat voor wijsheid. Om haar middelvinger zit een ring met de afbeelding van een kruis, wat gezegend betekent. En om haar wijsvinger zit een ring met een keltisch teken van een hartje met twee handen er omheen, wat staat voor liefde. Verder draagt Milene vaak veel sieraden en ze vind vooral alle keltische vormen van sieraden het mooist.

Passies: Muziek is Mylenes passie. Ze speelt gitaar en een klein beetje piano. Daarbij is tekenen ook heel belangrijk voor haar.
Afkeer: het is niet echt een afkeer maar Mylene ergert zich altijd aan mensen die snel opgeven, mensen die hun eigen zwaktes toegeven en gewoon bij de pakken gaan neerzitten. Zelf is ze een echte doorzetter en gaat ze tot het uiterste. Waarom anderen dan niet?
*Verslavingen/genotsmiddelen: Chocolaah 8D

Karakter: Zelfverzekerd, rustig, individueel, pessimistisch, cynisch, trouw, betrouwbaar, verdraagzaam, intelligent, mysterieus, koppig, doorzetter, dapper, vriendelijk, zorgzaam, ijverig, open.

Mylene is soms wat pessimistisch en cynisch. Ze maakt ook niet echt snel vrienden maar ze is wel erg trouw. Ze hecht veel waarde aan vrienden en familie. Al zal ze niet snel haar mond tegen vreemde open trekken, ze is wel vriendelijk tegen degene wie ze praat. Al is ze tegelijkertijd ook gewoon heel erg zelfverzekerd. Ze is wel erg vidueel en vind het vaak moeilijk om in een groep te werken. Meestal gaat ze dan haar eigen gangetje zonder acht te slaan op de opdrachten die ze heeft gekregen. Ze is echter wel dapper, niet kleinzerig en ook niet bang aangelegd. Ze kan wel tegen een stootje. Ze is zorgzaam en intelligent. En ook open tegen vrienden en familie.
Relaties: Mylene is niet op zoek, heeft soms zo haar speelse kanten maar je weet maar nooit.
Bijzonderheden aan karakter: Mylene neemt meestal niet het initiatief om tegen iemand te praten maar wel om actie te ondernemen. (Geen woorden maar daden xD)
*Talenten: Gitaar spelen en tekenen
Zwakheden: Woorden, praten met mensen.

Verleden: Mylene woonde met haar zusje Aya tot haar 13e in een pleeggezin maar daar ging niet alles soepel, laten we maar zeggen. Ze werden het huis uitgeschopt en leefden hun verdere leven op straat. In het begin onder een brug maar later hebben ze een oud pand gekraakt. Mylene verdiend soms wat geld met gitaar spelen. Stiekem vermaken de twee zich wel zonder mensen die op hun letten en zeggen wat ze moeten doen maar een leven in een warm huis met voldoende voedsel is toch veel fijner.
*Overig: Mylene is een slangemens

Plaatje:
http://darksiren.net/stuff/ryuna03.jpg
http://darksiren.net/stuff/xion_ryuna.jpg
Plaatjes doen het niet Sad

En nu wil ik RPG'en, doko doko!
watashi wa, ru ru wo yomu


Last edited by Mylene on Thu Jan 28, 2010 7:37 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Ricca
Level 1
Ricca

Posts : 47
Join date : 2010-01-10

Mylene Amica Mitsuru Empty
PostSubject: Re: Mylene Amica Mitsuru   Mylene Amica Mitsuru EmptyTue Jan 26, 2010 10:42 pm

Ik vind het goed genoeg!
Goed gekeurd
Back to top Go down
View user profile
 
Mylene Amica Mitsuru
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: First of all :: Het aanmelden-
Jump to: