The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Ayaka Sachiko Mitsuru

Go down 
AuthorMessage
Aya
GuestAyaka Sachiko Mitsuru Empty
PostSubject: Ayaka Sachiko Mitsuru   Ayaka Sachiko Mitsuru EmptyWed Jan 27, 2010 1:44 pm

Volledige naam: Aya Sachiko Mitsuru (Sachiko = gelukkig kind)
Roepnaam/bijnaam: wordt aangesproken met Aya.
Leeftijd: 15 jaar
Verjaardag: 3 December
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaneet: Eüra
Geslacht: Vrouw
Wapen: dolk
*tweede wapen: 17m
*vechtsport: ninja
Vechtstijl: het liefst met messen en dolken (sniper.)

Status: De meeste mensen vinden Aya op het eerste gezicht wel een lief en aardig meisje. Als ze iemand nog niet kent is ze schuw en verlegen. Als je haar beter leert kennen is ze een redelijk vrolijk persoon. Als er iets aan de hand is en er een beslissing genomen moet worden heeft ze meestal zeer weinig tot geen inspraak zelfs al protesteert ze hevig.

Afkomst: Aya's familie is afkomstig van de planeet Eüra.
Familie: Aya heeft een tweelingzus, Mylene (duidelijk een twee eiige tweeling, want de zusjes lijken totaal niet op elkaar. Verder weet ze nog dat ze een broer heeft maar heeft hem nog nooit gezien.

Lengte: Aya is de kortse van de tweelingzusjes. Ze zal niet meer groeien en heeft de 1m67 gehaald.
Omschrijving haar: Aya heeft stijl, middelblond haar. Het is niet geverfd. Haar haar hangt los behalve staartjes aan beide zijkanten van haar hoofd en ze heeft een pony.
Omschrijving ogen: lichtblauw. Ze hebben een doordringende blik – als ze naar je kijkt voelt het alsof ze je gedachten kan lezen.
Bouw van het lichaam: Aya is slank en vrij lenig. Ze is licht gebouwd en vrij klein, waardoor ze makkelijk in allerlei gaten en hoeken kan verstoppen.
Kledingstijl: Haar kleding wisselt af tussen jurken, rokken en soms broeken. Bijna al haar kleding is zwart (met uitzonderingen!)
*andere uiterlijke kenmerken: het enige soort sieraden wat ze draagt zijn kettingen. Ze maakt ze vaak zelf waardoor ze allemaal een speciale betekenis krijgen. Het is niet zo'n ijdeltuit – ze draagt nooit make-up of andere sieraden.

Passies: Aya maakt graag sieraden - vooral kettingen – zowel voor haarzelf als geld te verdienen. Haar grootste passie is zingen, maar lezen vind ze ook wel heel erg leuk.
Afkeer: Aya heeft er echt een hekel aan om in drukke ruimtes te zitten waarin ze bijna niemand tot niemand kent. Het liefst zit ze alleen of met vertrouwde vrienden. Ze kan uren achter elkaar met plezier stil zitten en een boek lezen.

Karakter: verlegen en stil maar redelijk intelligent, opgewekt, vrolijk, maar wel redelijk gauw op haar teentjes getrapt, ze kan heel lang mokken, behulpzaam, zorgzaam, een stille afluisteraar en ze is vergevend. Ze is een zenuwpees en zit vaak zonder dat ze het zelf door heeft te fiddelen met van alles en nog wat.
Relaties: Aya heeft nog nooit een relatie gehad doordat ze heel erg stil en verlegen is en tegen vreemden zal ze niet echt veel zeggen.
Bijzonderheden aan karakter: Aya zegt niet zo heel veel, maar denkt over alles wat ze hoort in stilte na en is hierdoor vrij intelligent en zal gauw iets doorhebben. Ze is als de dood voor spreken in ruimtes met veel mensen, en daarnaast heeft ze een hekel aan spinnen. Ze vindt het fijn om 's avonds/'s nachts even een uurtje naar buiten te gaan en herinneringen oproepen aan haar familie, voornamelijk haar dode ouders.
Talenten: Verschuilen en afluisteren van gesprekken, sport.
Zwakheden: over haar verlegenheid heenkomen, school in het algemeen.

Verleden: Aya's ouders leven niet meer. Samen met haar tweelingzusje Mylene werd ze in een pleeggezin gezet. Ze mist haar jongere broertje ontzettend veel – die is in een ander pleeggezin gezet en ze heeft hem nooit meer terug gevonden. Toen zij en Mylene 13 jaar waren werden ze harhandig het huis uit gezet en sindsdien wonen ze in een oud krakkemikkig huisje. Ze verdienen hun brood door allerlei baantjes, klusjes te vinden.

Ayaka Sachiko Mitsuru Misa_Amane_by_Maya_YokomotoAyaka Sachiko Mitsuru 856266005_5_eMav

En nu wil ik RPG'en, doko doko!
Watashi wa, ru ru wo yomu
Back to top Go down
 
Ayaka Sachiko Mitsuru
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: First of all :: Het aanmelden-
Jump to: