The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 De zwarte fontein

Go down 
AuthorMessage
Ricca
Level 1
Ricca

Posts : 47
Join date : 2010-01-10

De zwarte fontein Empty
PostSubject: De zwarte fontein   De zwarte fontein EmptySat Feb 13, 2010 11:53 pm

Deze plek is de beroemdste plek van Furya. Vooral omdat daar al veel gevechten hebben plaats gevonden, en nog steeds plaats vinden aangezien de huurlingen het vaak zien als hun stam plek.
Wat deze fontein ook zo bij zonder maakt, is het zwarte water dat uit de fontein komt. Daar door heet het ook de zwarte fontein. Het is daarbij ook het teken van Furya aangezien het daar altijd donker is. Rond de zwarte fontein is een enorm park, met banken kleine kraampjes die sieraden, eten of drinken verkopen. Het is er vaak best druk, alleen in de latere uren is het er soms best gevaarlijk.

Toegang: iederen
Back to top Go down
View user profile
Ricca
Level 1
Ricca

Posts : 47
Join date : 2010-01-10

De zwarte fontein Empty
PostSubject: Re: De zwarte fontein   De zwarte fontein EmptySun Feb 14, 2010 12:08 am

Ricca liep verveeld rond haar favoriete plek in Furya. Het water van de zwarte fontein vond ze prachtig. Puur het feit dat het zwart was vond ze prachtig. Het was al laat in de avond en gelukkig was het rustig, hoewel Ricca helemaal niet het persoon was die van alleen zijn hield. Maar om soms even na te denken, vond ze het wel prettig. Eigenlijk had ze niet eens wat om over na te denken.
Als ze dan al ging na denken, gingen haar gedachte alle kanten op. Soms vond ze dat fijn en soms ook niet. Ricca streelde met haar hand het zwarte water en toen ze haar hand weer langzaam terug trok drupte er enkele zwarten druppels naar de grond.
Ricca zuchtte diep en ging op de rand van de fontein zitten en zetten haar speciale bril op. Alles kreeg hier door een rood blauwe gloed, waardoor ze alles perfect kon zien in het donker.
Back to top Go down
View user profile
Apneatic
Level 1
Apneatic

Posts : 41
Join date : 2010-01-14
Age : 24

De zwarte fontein Empty
PostSubject: Re: De zwarte fontein   De zwarte fontein EmptySun Feb 14, 2010 12:14 am

Apneatic sliep op een van de bankjes, het was dom. Maar ze was zo moe geweest en het Bankje had haar in slaap gezongen. Al wiust ze niet zeker of dat de drugs waren of dat het bankje echt had gezongen. Er liepen ook immers mensen met pompoenhoofden rond en er vloog fruit door de lucht. Dat wel moeilijk te vangen was.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
De zwarte fontein Empty
PostSubject: Re: De zwarte fontein   De zwarte fontein Empty

Back to top Go down
 
De zwarte fontein
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: De RPG :: Furya-
Jump to: