The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Het valentijnsbal

Go down 
AuthorMessage
Hikari Imai
Verzetsleider
Hikari Imai

Posts : 53
Join date : 2010-01-10

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptySat Feb 13, 2010 6:40 pm

Omdat Eüra van alle planeten er nog het mooiste uit ziet ook al is het deels verwoest, leek Hikari dit de geschikte plek om een zogenaamd valentijnsbal te organiseren. Speciaal voor alle verzetsleden.
Het valentijnsbal vind plaats in het beroemdste, nog staande gebouw van Eüra, het water paleis. Het water paleis is een enorm paleis waar in veel fonteinen en water decoraties staan. Ook is er een enorme bal zaal, vol mijn spiegels.
Deze bal zaal is voor deze speciale avond helemaal omgetoverd tot een romantische sfeer. De fonteinen geven roze water, en niet door speciaal licht, maar door de eeuwen oude water stuurders van Eüra.
Ook is er natuurlijk mooie muziek, zowel classic als de muziek van nu. Hapjes en drankjes zijn van zelf sprekend.

Het valentijnsbal Ojktqv
Het valentijnsbal 5dpefb

Regels: Posten om de 2
Toegang: Iedereen van het verzet is verplicht om te komen

_________________
Het valentijnsbal 293wnkl
Back to top Go down
View user profile http://necromongerwar.forumotion.com
Ricca
Level 1
Ricca

Posts : 47
Join date : 2010-01-10

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptySat Feb 13, 2010 8:03 pm

Ricca liep de zaal binnen en kon bijna haar ogen niet geloven. Deze zaal, hij was zo groot en leek verdubbeld door de spiegels die er hingen. De fonteinen met het roze water waren prachtig. Alleen de muziek waar mee ze verwelkomt werd was echter wat minder, Ricca hoopte dat dat nog zou veranderen. Toch werd de pracht en praal van deze zaal er niet minder op.
Ricca zag al enkele bekenden van het verzet. Best logisch als je na gaat dat het alleen voor hun georganiseerd was.
Ricca had geen idee gehad wat ze aan moest doen. Ze had zelf overwogen een jurkje aan te doen. Maar dat ging haar net iets te ver. Uiteindelijk had ze een lang wit tank topje aan gedaan dat aan de onder kan los wapperde. Daar overheen had ze een kort leren jackje aan met studs. Onder haar tank top had ze een zwarte leren legging aan gedaan. Ook had ze zwarte laarzen met studs en een hak. Haar haar zat simpel en gewoon los.

Het valentijnsbal 2ai7fn
Back to top Go down
View user profile
Misha
Level 1
Misha

Posts : 26
Join date : 2010-01-10

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptySun Feb 14, 2010 1:24 am

Erg bijzonder zag Misha er vanavond niet uit. Dat kon ook niet, als ze al nauwelijks geld had om iedereen thuis te kunnen onderhouden. Ze had gewoon een simpele witte broek, samen met een fluor rood topje en een wit vest uit de kast getrokken. Haar haar zat zoals het meestal wel zat, los en sommige plukken waren ingevlochten met kraaltjes. Eigenlijk zag ze er uit als een gewoon persoon die even naar de stad ging, maar niet echt als iemand die naar een feest toe ging.
Maar, bijzonder wilde ze er vandaag ook niet uitzien. Waarom was ze nou geboren op die vervloekte Valentijnsdag? Kon het niet een dag eerder, of later? Ze vond het al erg genoeg om naar die kleffe zooi van de dag zelf te kijken, maar dat het ook nog eens op haar verjaardag was maakte het nog eens extra erg. Het liefste vergat ze deze dag gewoon, sloeg ze hem over.
Maar, wie kende haar hier? Ze zou geen gevaar lopen voor stomme reacties die ze altijd moest aanhoren. Nee, deze avond kon ze maar beter ontspannen. Want in het verzet zou je nooit zeker weten of het de laatste zou zijn. Waarom dus ook niet?
Back to top Go down
View user profile
Jay
Level 1
Jay

Posts : 24
Join date : 2010-01-14

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptySun Feb 14, 2010 2:10 pm

Jay had geen zin om zich in een pak the hijsen, dus had een simpel zwart t-shirt aan gedaan met een zwarte broek en een zwarte stropdas, om het nog een beetje classic te maken.
Toen hij binnen kwam gelopen, zag hij had er al wat meer mensen waren. Snel liet hij zijn ogen over de zaal gaan op zoek naar Ricca. Misschien was dit wel de dag dat ze hem ging vergeven. Niet veel verder zag hij een meisje met rood haar snelde op haar af.
Jay lette eigenlijk totaal niet op hoe de zaal er uit zag, hij dacht alleen maar aan het goed maken met Ricca. Hij tikte op de rug, waarvan hij dacht dat het Ricca was.

((Ohhh mishaaaa /wbw))
Back to top Go down
View user profile
Mylene
Level 1
Mylene

Posts : 12
Join date : 2010-01-26
Location : In een lantaarnpaal schuin tegenover mijn huis

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyMon Feb 15, 2010 8:15 pm

Mylene had zich niet echt speciaal gekleed voor dit feest. Haar haar was aan de uiteinden licht gekruld. Ze had een lang felroze t-shirt op haar doorsnee spijkerbroek en afgetrapte gympen. Niet echt... bijzonder inderdaad.
Mylene liep de zaal in en verbaasde zich over de moeite die was gedaan voor een valentijnsbal. Valentijn vond ze zelf niet zo'n belangrijk feest. Het feest van de liefde, ja. Maar waarom was er maar één dag in het jaar om lief tegen elkaar te doen, om cadeautjes te geven, om de liefde te verklaren? Dat zou toch op elke willekeurige dag kunnen? Waarom zou je wachten op valentijn en dan ook gelijk zo'n uitgebreid bal houden? Het was dat het verplicht was om te komen anders was Mylene toch thuis gebleven.
Het was nog niet erg druk in de zaal maar het was al aan het vol stromen. Over een tijdje zou de zaal waarschijnlijk volgepropt zitten.
Back to top Go down
View user profile
Misha
Level 1
Misha

Posts : 26
Join date : 2010-01-10

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyTue Feb 16, 2010 10:49 pm

Misha wilde net tegen de muur aan gaan staan leunen, tot ze iets op haar rug voelde. Ze draaide zich rustig om, met een opgetrokken wenkbrauw. Tot haar verbazing stond er een jonge voor haar die ze nog niet gezien had. En dat wist ze 100% zeker, want iemand met zulk rood haar viel zeker wel op tussen al die mensen.
'Uh, ja, kan je ergens mee helpen?' vroeg ze terwijl ze hem van top tot teen in zich opnam. Hij was niet eens zo verdomd lelijk. Helemaal niet zelfs. Ja, hij had inderdaad wel wat.
Back to top Go down
View user profile
Lee
Level 1
Lee

Posts : 34
Join date : 2010-01-10

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyFri Feb 19, 2010 10:23 pm

Lee stapte met een grijns tot over zijn oren de grote hal binnen. Zijn handen zaten nonchalant, maar tegelijk charmant in de geklede broek van zijn smoking. Een pekzwarte smoking met in zijn borstzakje een rood accent. Hij droeg geen das, zodat hij de eerste paar knopjes van zijn witte hemd sexy kon laten openstaan. Hij vond van zichzelf dat hij er oogverblindend uitzag.
Zijn zoekende ogen gleden over de mensen die er al waren. Eerst zag hij Misha, die met een of andere roodharige gast stond te praten. Maar dit waren niet de roodharigen die hij zocht. Hij keek verder en liet zijn blik stoppen bij wie hij wel zocht. Ricca. Snel haalde hij zijn hand door zijn haar, en liep zo charmant mogelijk naar toe. 'Goedenavond, schat..' zei hij met een binnenhalende grijns, terwijl hij bij haar ging staan, en zijn ogen over haar lichaam liet glijden, en floot tussen zijn tanden. 'Je ziet er verrukkelijke uit, honey..' Zijn stem klonk nogal zwoel, en hij knipoogde kort.
Back to top Go down
View user profile
Ricca
Level 1
Ricca

Posts : 47
Join date : 2010-01-10

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyFri Feb 19, 2010 10:30 pm

Ricca keek om en haar lippen veranderde in een grijns. 'Lee, wat leuk jou hier te zien', zei ze met een knip oog. Ze wist nog steeds niet helemaal wat ze van Lee moest vinden. De ene keer leek hij een geweldig stoere goed uitziende gozer en de andere keer een vieze slijmende player. Dat laatste kwam voor al naar voren bij zijn compliment waar Ricca nogal nuchter op reageerde. 'Dankje, jij ziet er ook leuk uit', zei ze nonchalant.
Ricca liet haar ogen, zijn lichaam af gaan. Zijn smoking stond heb echt heel erg sexy, vooral omdat zijn bovenste knoopjes open stonden. Als je zo naar hem zo kijken zonder hem te kennen, leek hij onweerstaanbaar knap. Maar Ricca wist diep wel beter. Toch wilde ze daar niet aan toe geven, ze wilde aan geen enkele gevoelens voor Lee toe geven.
'Biertje?', vroeg Ricca uit eindelijk toen ze hem helemaal bekeken had.
Back to top Go down
View user profile
Momiku
Level 1
Momiku

Posts : 33
Join date : 2010-01-14

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptySun Feb 21, 2010 10:56 pm

Sereen wandelde ze de zaal binnen en staarde zoekend om zich heen naar een bekend gezicht dat bijna zeker niet te vinden zou zijn. Haar haar zat opgestoken in 2 simpelde staartjes. Twee lange lokken en een froufrou was het enigste wat nog los hing. Ze droeg een melkwit kleedje met smalle bandjes afgewerkt met bruine frutsels rond haar middel. Hakloze botjes omsloten haar voeten en als afwerking van de outfit droeg ze aan haar rechter pols 10 smalle bandjes die bijna perfeckt rond haar pols paste. Onzeker legde ze haar rechter hand op haar linker bovenarm toen ze besefte dat ze helemaal alleen stond en misschien best wel zielig uitzag zonder vrienden. MoMiku zag niet iemand die ze herkende en niemand leek haar te herkennen wat haar onrustig maakte. Met voorzichtige stappen liep ze naar de andere kant van de zaal waar ze onopgemerkt iedereen kon bekijken zonder iemand lastig te vallen. Langzaam begon ze zich af te vragen wat ze hier eigenlijk kwam doen terwijl eenzaamheid bezit over haar naam.
Back to top Go down
View user profile
Kichiro
Level 1
Kichiro

Posts : 35
Join date : 2010-01-11
Age : 22
Location : Zeeland (Middelburg)

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyMon Feb 22, 2010 10:36 am

Zoals altijd bij dit soort feesten was Kichiro te laat, hij liep de zaal rustig in en ging in een hoekje staan. Hij keek omzich heen en zag behoorlijk veel mensen klef bij elkaar staan. Hij ondekte een tafel met drankjes en besloot daar maar wat te drinken te paken.
Back to top Go down
View user profile
Jay
Level 1
Jay

Posts : 24
Join date : 2010-01-14

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyMon Feb 22, 2010 12:29 pm

Jay keek wat vaag naar het onbekende gezicht waarvan hij eerst had gedacht dat het Ricca was. Ook was hij verbaast omdat dit meisje best wel heel erg knap was. Niet zo zeer verbaast, maar hij had al een lange tijd geen mooie meisjes meer gezien en wist op dit moment ook niet goed hoe te gedragen. 'Oh, sorry ik zag je aan voor iemand anders', zei hij een beetje stuntelig.
Jay wilde weg lopen, maar hij besloot toch iets te proberen. Misschien een praatje. 'Jay', zei hij terwijl hij zijn hand uit stak.
Back to top Go down
View user profile
Lee
Level 1
Lee

Posts : 34
Join date : 2010-01-10

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyMon Feb 22, 2010 10:08 pm

Lee keek haar grijnzend aan en grinnikte even bij haar nogal 'koel' compliment. Man, ze kon hem niet weerstààn! Geen enkele vrouw kon dat trouwens. Hij trok even stoer aan zijn kraagje van zijn hemd, en met zijn charmanste glimlach probeerde hij haar te betoveren. 'Er is niks dat ik liever wil dan een biertje met jou te drinken, schoonheid..' zei hij verleidelijk, en liet zijn vinger even heel kort langs haar kaaklijn strelen.
Hij draaide zich om en liet snel even zijn ogen over de zaal dwalen. Bruusk hield hij halt, en zijn charmante glimlach werd wat meer een grijns. Een meid met hemelsblauw haar. Ze zag er heerlijk uit in haar melkkleurig kleedje. Lee's doel was gezet. Snel draaide hij zich terug om naar Ricca, en keek haar terug charmant aan. 'Weetje, mop, laat mij die biertjes maar gaan halen..' Hij leunde naar voor en drukte een sensuele kus op haar kaak. Hij keek haar terug aan en knipoogde even. 'Ben zo terug..'
Nog voor ze iets kon zeggen verdween hij in het volk, maakte even een korte omweg zodat zijn richting niet te veel opviel, en stevende toen op de blauwharige af. Hij stopte even op een subtiele afstand, haalde zijn hand door zijn haar, en liep naar haar toe. 'Wat doet een stralende schoonheid als jij hier zo alleen?', opende hij allercharmanst, terwijl hij naar haar toeging, en naast haar ging staan. 'Lee, tot uw dienst..' zei hij met een knipoog, en liet even zijn ogen over haar lichaam dwalen.
Back to top Go down
View user profile
Momiku
Level 1
Momiku

Posts : 33
Join date : 2010-01-14

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyMon Feb 22, 2010 10:43 pm

Momiku keek verbaasd op wanneer een wildvreemde charmant met haar begon te flirten. Lichtjes opende ze haar mond om wat te zeggen maar leek eerst haar woorden niet te vinden. Bijna onhoorbaar ademde ze diep in en keek hem met een voorzichtige glimlach aan. Ze liet haar ogen over zijn uiterlijk glijden en zag al bijna meteen dat dit weer een of andere playboy was die een nieuwe verovering kwam zoeken waardoor haar rechtermondhoek omhoog schoot. 'Lee, zeg me eens. Ben jij werkelijk net zoals zovele andere mannen die denken dat ze met wat soepele woordjes een vrouw kunnen veroveren?' Ze keek hem recht in de ogen aan en de nieuwsgierigheid in haar ogen glinsterde lichtjes.


(m'n ma eeft stiekem zitte leze en kmoest zegge tege Lee (emma dus) da ge mooi schrijft Razz)
Back to top Go down
View user profile
Ricca
Level 1
Ricca

Posts : 47
Join date : 2010-01-10

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyMon Feb 22, 2010 10:52 pm

Ricca vertrouwde het niet helemaal. Het feit dat hij zich omdraaide, dat zijn glimlach veranderde in een grijns en niet vanwege haar. Dat had te maken met iemand anders in deze ruimte. Iemand waar Lee heen wilde, iemand waar voor hij de zogenaamde smoes gebruikte om bier te gaan halen. Ricca zou hem niet uit het zicht verliezen en bleef hem strak met zijn ogen volgen.
Toen hij daadwerkelijk bij een andere meisje stopte en daar zijn gladde flirt trucjes uit oefende leek haar hoofd te koken. Waarom begreep ze niet. Ze had altijd beweerd niets in hem te zien, waarom zou ze dan nu zo flippen. Zo snel als ze een gedachte weg kon drukken, drukte ze deze ook weg. Zoals ze altijd deed. Alles wat haar niet toe stond moest weg.
Ricca draaide zich snel om en probeerde kalm te worden. Ze probeerde haar gedachte leeg te maken, even aan helemaal niets te denken voordat ze dat blauw harige wicht en slag op haar kaak zou geven. Zo agressief was Ricca wel.
Hoe langer Ricca haar gedachte op rust probeerde te laten komen, hoe meer ze merkte dat ze ontzettend zwaar aan het ademen was. Dit sloeg nergens op, dit was achterlijk, onacceptabel. Ze vond hem niet leuk. Niets aan hem was leuk, alles was zo ontzettend nep. Maar elk complimentje dat hij haar gaf, deed haar goed. Gaf haar een nieuwe bonk van eigendunk.
Even draaide Ricca zich weer om en snel ook weer terug.
Back to top Go down
View user profile
Lee
Level 1
Lee

Posts : 34
Join date : 2010-01-10

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyTue Feb 23, 2010 10:19 pm

Lee trok even wat verbaasd zijn wenkbrauw op, terwijl hij luisterde naar haar eerder vriendelijke stem, die toch met hem leek te spotten. Ze dacht zeker dat ze slimmer was dan hem. Dat hij haar niet kon krijgen. Ze zou wel eens zien, hij was nog niet van plan om op te geven.
Hij plaatste zijn arm tegen de muur, en leunde er wat nonchalant tegen aan, subtiel in haar richting. 'Ik ben niet alleen een man van woorden, maar ook een van daden..' Hij klonk nogal hebberig toen hij dat zei, en zijn blik vertelde genoeg toen hij zijn ogen over haar boezem liet glijden. 'En als je wist waar ik nu aan denk, heb ik zin om meteen de daad bij het woord te voegen..' Het zou niet moeilijk zijn om te ontdekken waar hij aan dacht, het was gewoon op zijn gezicht af te lezen. Maar hij moest zich wat haasten, hij had niet echt veel tijd meer om nog twee biertjes te gaan halen en dan terug naar Ricca te gaan. Hij kon haar gewoon niet laten schieten.

(Oohh danku! king)
Back to top Go down
View user profile
Momiku
Level 1
Momiku

Posts : 33
Join date : 2010-01-14

Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal EmptyTue Feb 23, 2010 10:38 pm

Meteen draaide ze zich beledigd om en ontweek zijn lustvolle blikken op haar lichaam. 'sorry Lee, ik ben geen straathoer die op 1,2,3 word opgegeild door lustige blikken van een goed uitziende gozer met een vlotte tong.' Haar armen had ze beschermend voor zich gekruist terwijl haar ergernis voor hem was gegroeid. Dit soort man was laag van niveau in haar ogen. Het soort man dat neerkeek op vrouwen en hen alleen maar aanzag als een sexobject. Alsof zij zich zo gemakkelijk kon laten misleiden. Dacht hij nu echt dat zij 1 of andere slet was waar hij even een avontuurtje mee kon gaan maken?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
Het valentijnsbal Empty
PostSubject: Re: Het valentijnsbal   Het valentijnsbal Empty

Back to top Go down
 
Het valentijnsbal
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: De RPG :: Eüra-
Jump to: