The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Apneatic Varlow

Go down 
AuthorMessage
Apneatic
Level 1
Apneatic

Posts : 41
Join date : 2010-01-14
Age : 24

Apneatic Varlow Empty
PostSubject: Apneatic Varlow   Apneatic Varlow EmptyThu Jan 14, 2010 6:50 pm

Volledige naam: Apneatic Varlow
Roepnaam/bijnaam: Mad girl, omdat ze is ontsnapt uit een inrichting voor mentale ziektes. Gevangene 039472-48WG Dit zijn haar persoonlijke nummer en Cel nummer.
Leeftijd: 17
Verjaardag: Unknown
Sterrenbeeld: also unkown
Geboorteplaneet: Unkown, maar kwam bij op een onbekende plek op de planeet Furya
Geslacht: Vrouw
Wapen: het gene dat ze het eerste te pakken kreeg toen ze ontsnapte uit de inrichting, twee scapels
*tweede wapen: Een paar spuiten met verdovingsmiddelen.
*vechtsport /
Vechtstijl: Slordig, met veel zwakheden, maar onverwachts. Ze slaat toe waar ze toekan slaan.

Status: Ze heeft vrijwel geen invloed. Ze loopt of nouja strompelt maar een beetje rond tussen de mensen. Af en toe sneakt ze ergens naar binnen voor eten of drinken. Meestal slaapt ze ergens tussen veel mensen.

Afkomst: Unknown
Familie: Unknown

Lengte: 1.65 is gestopt met groeien,
Omschrijving haar: Dik paars haar dat nu redelijk kort omdat ze na dat ze kwam vast te zitten in een deur het heeft af geknipt.
Omschrijving ogen: Ze heeft rode ogen die je leef en dof aan staren. Af en toe is er een blink in haar ogen te zien als ze in een Psychose is verwikkelt/ als ze iemand vermoord.
Bouw van het lichaam: Ze is vrij klein en mager, maar ja wat wil je als je jaren lang hebt opgesloten gezeten.
Kledingstijl: Meestal witte jurkjes en uniformen die ze heeft gevonden, maar hoewel ze op straat leeft zal je haar nooit in iets van een aardappelzak zien rond lopen.
*Andere uiterlijke kenmerken: Ze heeft verschillende littekens die ze voor groten deels bij zichzelf heeft toe gebracht.

Passies: Theater, ze vind het geweldig. Even iemand anders zijn dan dat je bent. Ook vind ze het leuk om te kijken naar veldslagen die mensen leveren, kleine ruzies en geweld vind ze heerlijk. En dan natuurlijk het moorden, ze droomt er van om een perfecte moord te doen, het slachtoffer langzaam laten doodgaan met veel pijn.
Afkeer: Blije, vrolijke mensen, drama, overdrevenheid en mensen die denken dat ze het ozo verschrikkelijk slecht hebben.
*Verslavingen/genotsmiddelen: De pijn en angst van mensen, maar ook drank en drugs om even weg te zijn van deze verschrikkelijke wereld. Ook verdovingsmiddelen doen daar in mee, ze past ze alleen in hoge nood toe op anderen.

Karakter: Ze is schuw als normaal persoon, dus als ze niet in een of andere psychose zit. Ze praat het liefst niet, en zal je niet snel haar gevoelens laten horen, ze is erg gesloten. Als ze “wakker” word na een moord vind ze het vreselijk als ze het lijk ziet. Ze beschouwd zich zelf als een monster dat gedood moet worden. Ze is niet vaak blij en haat het als er mensen blij doen als er niets is om blij van te worden. Ze denkt altijd alleen aan zichzelf omdat ze verder niet weet aan wie ze anders moet denken. Ze is toch alleen op deze grote enge plek. Ze vind het niet leuk als mensen aardig tegen haar doen omdat ze bang is dat ze hen zal vermoorden. Ze is niet alleen wantrouwig tegen over andere mensen, maar ook tegen zichzelf. Ze is bang voor haar gedachtes. Ze zal niet met andere mensen samenwerken, tenzij het in haar voordeel is. Ze wordt snel kwaad en is moeilijk te kalmeren. Ze laat geen mensen in haar leven toe, maar met een beetje liefde en aardig zijn kom je er al snel.
Relaties: Ze heeft niet veel relaties, ze is bang voor de mensen, bang dat ze haar pijn doen. Ze wil het wel, maar ze vertrouwd ze gewoon niet. Alleen als ze echt behoefde heeft zal ze naar iemand toe gaan.

Bijzonderheden aan karakter: Ze is bang voor pijn en als het helemaal stil is. Ze vind hoekjes eng omdat er misschien wel iemand achter staat die je pijn wilt doen.
*Talenten: Onverwacht uit de hoek komen, tekenen, het plannen van verrassingsaanvallen. Maar dat zegt ze liever niet omdat ze dan denkt dat ze te arrogant over komt. Ze praat niet zo graag over zichzelf.
Zwakheden: Als ze veel moet na denken, als je op haar verleden inspeelt, Stiltes

Verleden: Ze is opgesloten geweest in een inrichting voor mentale ziektes, is er uit ontsnapt en leeft nu een half jaar op straat. Ze weet niets meer van haar leven voor de inrichting en heeft soms flashbacks.

*Overig: Ze loopt een beetje krom, omdat ze bang is en zo sneller in elkaar kan duiken. Alleen als ze in een van haar andere karakters beland zal ze recht oplopen.

Plaatje:

Apneatic Varlow 2cib51f
Apneatic Varlow 123b04h
Apneatic Varlow 34ovrz7
Apneatic Varlow 359k220
watashi wa, ru ru wo yomu
En nu wil ik RPG'en, doko doko!
Back to top Go down
View user profile
Hikari Imai
Verzetsleider
Hikari Imai

Posts : 53
Join date : 2010-01-10

Apneatic Varlow Empty
PostSubject: Re: Apneatic Varlow   Apneatic Varlow EmptyThu Jan 14, 2010 7:21 pm

Goedgekeurd!
Back to top Go down
View user profile http://necromongerwar.forumotion.com
 
Apneatic Varlow
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: First of all :: Het aanmelden-
Jump to: