The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Jay Michiyo

Go down 
AuthorMessage
Jay
Level 1
Jay

Posts : 24
Join date : 2010-01-14

Jay Michiyo Empty
PostSubject: Jay Michiyo   Jay Michiyo EmptyThu Jan 14, 2010 6:10 pm

Volledige naam: Jay Michiyo
Roepnaam/bijnaam: Jay
Leeftijd: 18
Verjaardag: 6-01
Sterrenbeeld: steenbok
Geboorteplaneet: Furya duisternis
Geslacht: man
Wapen: M4a1
*tweede wapen: mini uzie
*vechtsport:-
Vechtstijl: Jay vecht wanneer het hem uit komt, is altijd kalm en overhaast niets. Hij weet precies wat hij doet, maar wint natuurlijk niet altijd. Iedereen heeft zijn zwakheden, en daar gaat hij dan ook goed mee om.
Toch als hij persee wilt winnen schiet iemand gewoon simpel weg even dood.

Status: Jay denkt niet eens na over zijn status, dat geeft hem dus weer een hogere status. Veel mensen kijken tegen hem op vooral door zijn moed en kracht.

Afkomst: Hij komt van Furya, maar is jaren geleden weg gegaan omdat hij een grote crimineel was, met een grote geld prijs voor de huurlingen die hem vonden. Hij heeft zijn zusje achter gelaten en heeft haar ooit beloofd om haar te komen halen. Dat heeft hij nooit gedaan. Nu hij bij het verzet zit hoopt hij haar tegen te komen.
Familie: Zusje RIcca/ Furya

Lengte: 1.93, groeit niet meer
Omschrijving haar: Zijn haar is rood, half lang en zit of enorm door de war met een band om, of zit gewoon simpel naar beneden gekamd.
Omschrijving ogen: Zijn ogen hebben een beetje een vaag grijs/bruinige kleur die meestal niet veel goeds uit stralen.
Bouw van het lichaam: Jay is heel erg breed en lang. Hij lijkt vaak nog een beetje langer omdat hij zo gespierd is. Ook is hij redelijk lenig.

*Andere uiterlijke kenmerken: Hij heeft een tatoeage op zijn linker borstkas.

Passies: Jay is een echte vechtersbaas, toch zou hij nooit onschuldige mensen aan vallen. Hij traint enorm veel en word zo alleen nog maar sterker. Ook houd hij van wapens, en om er mee te oefenen. Hij heeft dan ook veel verstand van wapens.
Afkeer: Mensen die tegen hem liegen, mensen die hij ooit geholpen heeft ondankbaar gedrag tegen hem vertonen, en mensen die overal bang voor zijn.
*Verslavingen/genotsmiddelen: Jay heeft niet echt een verslaving, behalve dat hij erg veel traint. Dat zou je kunnen zien als een verslaving.

Karakter: Jay weet precies wat hij wilt, weet precies in wat voor wereld hij leeft en wat hij waard is. Letterlijk. De ene keer is hij oprecht en de andere keer pleegt hij onrecht. Hoewel hij vaker oprecht is. Toch kan je hem niet echt vertrouwen omdat Jay heel erg onvoorspelbaar is, alles in zijn hoofd na gaat en nooit zegt wat hij van plan is. Daarbij geeft hij niet veel om buiten staanders, wel om vrienden. Daar heeft hij ook best veel voor over.
Relaties: Jay houd wel van vrouwen, maar is absoluut niet het type player. Hij kijkt gewoon naar ze, zoals elke jongen dat wel eens doet. En af en toe heeft hij zo nu en dan wel eens een relatie en dan ligt het helemaal aan het type meisje dat hij heeft of hij daar betrouwbaar bij is.
Bijzonderheden aan karakter: Jayden lijkt van buiten heel iemand anders dan dat hij werkelijk is. Soms is dat best jammer omdat veel mensen niet de tijd nemen om hem te leren kennen

*Talenten: Jay is een meester met wapens. Hij kan perfect met ze omgaan en weet bijna alles over elk wapen. Ook kan hij goed vechten en weet hij de zwakken plekken van de mens
Zwakheden: Als er iets met zijn vrienden of familie zou gebeuren, kan hij daar erg lang over in zitten en is hij ook erg wraak zuchtig en kan hij heel roekeloos mensen gaan vermoorden,

Verleden: Jay zit al voor een lange tijd bij het verzet, waardoor hij al veel misdaden op zijn nek heeft gehaald. Daardoor is hij veel waard geworden voor huurlingen en hij heeft een enorme geld prijs. Daarom moest hij vluchten van Furya en zijn enige familie lid achter laten die hij had; Zijn zusje Ricca. Hij had haar beloofd terug te komen, maar dat heeft hij nooit meer gedaan. Jay hoopt haar nu tegen te komen bij het nieuwe verzets team van Hikari
*Overig: -

Plaatje:

Jay Michiyo 111qbkg
Jay Michiyo A3j9tx
Jay Michiyo Fxf2uc
Jay Michiyo 1zlyd6p

Dokodoko watachiwagamele


Last edited by Jay on Thu Jan 14, 2010 7:07 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Hikari Imai
Verzetsleider
Hikari Imai

Posts : 53
Join date : 2010-01-10

Jay Michiyo Empty
PostSubject: Re: Jay Michiyo   Jay Michiyo EmptyThu Jan 14, 2010 6:12 pm

Goedgekeurd x.x
Back to top Go down
View user profile http://necromongerwar.forumotion.com
 
Jay Michiyo
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: First of all :: Het aanmelden-
Jump to: