The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Misha Hearts

Go down 
AuthorMessage
Misha
Level 1
Misha

Posts : 26
Join date : 2010-01-10

Misha Hearts Empty
PostSubject: Misha Hearts   Misha Hearts EmptyWed Jan 13, 2010 3:17 pm

Volledige naam: Misha Hearts
Roepnaam/bijnaam: Miss, Mies, Mimi
Leeftijd: 16
Verjaardag: 11 Februari
Sterrenbeeld: Waterman
Geboorteplaneet: Voulia, warmte
Geslacht: Vrouw
Wapen: Een Colt M1911
*tweede wapen: Sai’s
*vechtsport: Kento en Jin Jitsu
Vechtstijl: Ze heeft niet echt een stijl. Ze vecht gewoon zoals het haar uit komt. Maar het liefste schiet ze gewoon iedereen die in haar weg staat door de kop. Dat gaat sneller en scheelt weer tijd.

Status: Haar familie is nogal arm en ze heeft haar hele leven lang hard moeten werken. Een hoge status heeft ze nog niet, maar ze probeert zichzelf omhoog te werken, zodat mensen met andere ogen naar haar kijken. Met meer respect en bewondering.

Afkomst: Ze komt uit Voulia. Haar familie woont daar al een aantal jaren, aangezien dit de goedkoopste plek was om te kunnen wonen.
Familie: Misha komt uit een nogal groot en ruim gezin.
Moeder Analite, 46 jaar, ze is doodziek en zal niet meer genezen. Ze kan de hele dag niks meer doen dan op bed liggen.
Vader Zen, 52, overleden. Ze heeft haar vader nooit echt goed gekend, omdat hij altijd druk bezig was met de oorlog, aangezien hij in het verzet zat. Maar een paar weken geleden is hij gestorven. Zij wilt zijn werk voortzetten, MET succes en niet zoals hij sterven, voor niets.
Broertje Toka, 13 jaar
Zusje Dori, 11 jaar
Zusje Lori, 11 jaar
Broertje Zen, 7 jaar
Zusje Leela, 4 jaar
Baby broertje Tama, 3 maanden

Lengte: 1.75, ze groeit ongeveer nog 2 tot 4 cm.
Omschrijving haar: Vuurrood, met vlechtjes en kraaltjes in haar haren.
Omschrijving ogen: Blauw. Waar ze woont noemen ze het oases van de ziel, omdat blauwe ogen niet vaak gezien worden in haar dorp.
Bouw van het lichaam: Verdomd lenig is ze niet, maar ze is ook absoluut geen stijve hark. Ze is mager omdat ze nooit echt veel geld hadden voor veel eten.
Kledingstijl: Ze is meestal nogal schaars gekleed, omdat ze van Voulia komt en het daar zacht uitgedrukt nogal warm is 24 uur per dag.
*Andere uiterlijke kenmerken: Ze heeft een litteken op haar bovenrug, precies tussen haar schouderbladen. Verder heeft ze een niet erg bijzonder lichaam. Ze heeft een mooi gebruinde huid, waar sommige jaloers op zijn.

Passies: Scherp schieten, paardrijden door de woestijn en ze heeft een voorliefde voor slangen… niemand weet waarom en daarom vinden ze haar soms nog wel eens eng.
Afkeer:
*Verslavingen/genotsmiddelen: Lolly's. Daar kan ze nauwelijks van af blijven.

Karakter: Roekeloos, stoer, zorgzaam, luisterend, behulpzaam, kindvriendelijk, eenzaam, koppig, doorzettend, moederlijk, ze houd zich als ze zich niet op haar gemak voelt liever op de achtergrond, eigenwijs, wantrouwend, vijandig, moordlustig, gul, onafhankelijk, wraakzuchtig, een slechte verliezer, fantasierijk, agressief en zelfverzekerd.
Relaties: Voor relaties heeft Misha geen tijd. Ze vind het onbelangrijk en denkt dat die dingen je alleen maar afleiden, waardoor je je minder kan focussen op dingen die belangrijker zijn, zoals je missies en opdrachten. Toch, zal ze wel trouw zijn als ze eenmaal aan een relatie begint…, maar het zal niet zo snel gebeuren. Bovendien moet die persoon wel heel veel moeite doen, om haar hart te kunnen veroveren.
Bijzonderheden aan karakter: Haar grootste angst is dat er wat gebeurd met haar familie. Dat is namelijk alles wat ze nog heeft.
*Talenten: Ze is erg goed in viool spelen. Ook is ze niet verkeerd als het gaat om scherp schieten en paardrijden.
Zwakheden: Ze is heel erg slecht in sudoku, woordpuzzels en kaartlezen. Ze raakt ook altijd heel snel verdwaald.

Verleden: Haar hele leven lang moest Misha hard werken voor haar eigen leven en voor de levens van andere. Ze was verantwoordelijk voor haar hele familie, omdat haar moeder doodziek is, haar broertjes en zusjes te jong zijn en haar vader in het verzet zat. Ze moest alles thuis zelf doen en opknappen. Ze moest werken, om genoeg geld te krijgen voor eten en belasting, voor medicijnen voor haar moeder en spullen voor haar broertjes en zusjes. Alles bij elkaar werd nog wel eens teveel bij elkaar, waardoor ze nog wel eens kon uitbarsten. Daarom is ze ook nogal temperamentvol.
Toen ze het nieuws kregen te horen, dat haar vader was gesneuveld in de oorlog, besloot ze in het verzet te gaan, om zijn werk voort te zetten en te verbeteren. Af en toe komt ze nog wel thuis, om geld te brengen en medicijnen voor haar moeder. Maar het huishoudelijke gedoe heeft ze nu aan haar oudste broertje en zusje overgelaten.
*Overig: -

Plaatje:

Misha Hearts 359iwk6
Misha Hearts 28bqhj7
Misha Hearts Fxq7eq
Misha Hearts 50jket
Misha Hearts R8ruqw
Misha Hearts Wh1oc4
Misha Hearts 14wsnzm
Misha Hearts 2zsqp0p

watashi wa, ru ru wo yomu en die doko doko shit


Last edited by Misha on Thu Jan 14, 2010 12:23 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Hikari Imai
Verzetsleider
Hikari Imai

Posts : 53
Join date : 2010-01-10

Misha Hearts Empty
PostSubject: Re: Misha Hearts   Misha Hearts EmptyWed Jan 13, 2010 3:29 pm

Goedgekeurd ;DD
Back to top Go down
View user profile http://necromongerwar.forumotion.com
 
Misha Hearts
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» THIS IS MY DESTINY

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: First of all :: Het aanmelden-
Jump to: