The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Will Bonebreaker

Go down 
AuthorMessage
Will
Level 1
Will

Posts : 15
Join date : 2010-01-10

Will Bonebreaker Empty
PostSubject: Will Bonebreaker   Will Bonebreaker EmptyTue Jan 12, 2010 6:38 pm

Volledige naam: Will Bonebreaker, Bonebreaker is niet zijn echte achternaam, maar zo word hij genoemd. Maar zo word hij genoemd, het betekend letterlijk 'botten breker.'
Roepnaam/bijnaam: Snake, wat slang betekend. Omdat hij zo koudbloedig kan zijn als een slang.
Leeftijd: 18 Jaar.
Verjaardag: 30 mei
Sterrenbeeld: Tweelingen
Geboorteplaneet: Furya
Geslacht: Mannelijk
Wapen: Een enorm zwaard
tweede wapen: Een pistool
vechtsport: Hij heeft niet echt aan een vechtsport gedaan, wel een opleiding tot het scherp schieten.
Vechtstijl: Will is zoals zijn naam al beschrijft een genadeloze botten breker. Hij kent geen genade als hij zich uitgedaagd voelt en hij heeft werkelijk een enorme vechtlust. Toch gunt Will zijn tegenstanders meestal wel een kans omdat hij van eerlijkheid houd. Maar dat weerhoud hem er nog niet van al je botjes een voor een te breken.

Status: Veel mensen zijn bang voor Will, en houden hem liever te vriend. Ook al houd Will er zelf niet van al teveel te zeggen. Hij vind het goed als iemand anders een beetje met de eer gaat strijken. Hij word gezien als een liefdeloos monster, toch weerhoud dat niet de vrouwtjes om achter hem aan te jagen.

Afkomst: Weet hij niet, hij is achtergelaten voor een legerbasis en heeft daar zijn hele leven gewoond.
Familie: Onbekend. Veel mensen geloven niet dat Will een mens is maar een of ander moordwapen.

Lengte: 1.89
Omschrijving haar: Blond haar meestal in model.
Omschrijving ogen: Blauw, emotieloos.
Bouw van het lichaam: De spieren in zijn armen zijn niet heel duidelijk zichtbaar, maar hij heeft een strakke sixpack. Laat maar zeggen een droom lichaam.
Kledingstijl: Verschillend, meestal wijd zittend.
Andere uiterlijke kenmerken: Will is niet bepaald ijdel, toch houd hij ervan er goed uit te zien. Voor de rest doet hij niks met zijn uiterlijk, ja oké trainen.

Passies: Vechten, trainen, fietsen, hardlopen, sporten, voetballen, feesten, schieten, moter-rijden, herdershonden, drinken, en poesjes..
Afkeer: Alles wat hem verveeld, en dan heb ik het vooral over schaken en dat soort dingen.
Verslavingen/genotsmiddelen: Seks, alleen geeft hij daar niet aan toe.

Karakter: Afstotelijk, gesloten, ruw, bazig, sarcastisch, droog, koppig, beschermend, trouw, levens genieter, somber, nuchter.
Relaties: Will smacht niet echt naar een vaste relatie, teminste, dat geeft hij niet toe. Het liefst zou hij iemand voor zich alleen willen hebben, en die gene vertroetelen. Dat is de enige zachtaardigheid in Will, hij zou trouw proberen te zijn. Maar het liefst gaat hij de mensen die een kans maken om zo verliefd op te worden uit de weg, omdat hij verliefdheid ziet als een kwaal. Toch is hij een meester in bed, en heeft hij al met aardig wat vrouwen onder de wol gelegen. Maar dat waren niet meer dan scharrels. Hij kijkt trouwens het eerst naar vrouwen, maar mannen maken soms ook wel een kans.
Bijzonderheden aan karakter: Will houd van poesjes, het ziet er best malotig uit maar hij gaat altijd heel suf achter ze aan rennen en ze knuffelen.
Talenten: Vechten, talent in bed, liegen.
Zwakheden: Mensen die meer van onderwerpen af weten dan dat hij weet.

Verleden: Will is als baby achtergelaten voor een legerbasis in Furya, hij is gevonden door de kolonel Mr. John Bonebreaker, die hem besloot te 'houden' en hem Will Bonebreaker te noemen. John was een echte botten breker en leerde Will alles wat hij nu weet, Will had niet zomaar een jeugd, zijn hele verleden was eigenlijk een slachtveld. Overgoten met bloed, en hij moest vaak zware taken doen, schiet lessen volgen, etc. Op zijn 13de kwam Will terecht bij een speciale school voor jongens die het leger in wouden gaan. Weer moest hij zware taken doorstaan. Nu word hij gevreesd door veel mensen. Netzoals John werd gevreesd.
Overig: Nee.

Plaatje:
Will Bonebreaker 2n9eq1f
Will Bonebreaker 10e2cfl
Will Bonebreaker 1z53leq
Will Bonebreaker 1z53leq

Doko Doko!
Watashi.
Back to top Go down
View user profile
Ricca
Level 1
Ricca

Posts : 47
Join date : 2010-01-10

Will Bonebreaker Empty
PostSubject: Re: Will Bonebreaker   Will Bonebreaker EmptyTue Jan 12, 2010 9:01 pm

Goedgekeurd!
Back to top Go down
View user profile
 
Will Bonebreaker
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: First of all :: Het aanmelden-
Jump to: