The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Lee Chaolan

Go down 
AuthorMessage
Lee
Level 1
Lee

Posts : 34
Join date : 2010-01-10

Lee Chaolan Empty
PostSubject: Lee Chaolan   Lee Chaolan EmptyMon Jan 11, 2010 9:08 pm

Volledige naam: Lee Chaolan
Roepnaam/bijnaam: Hij noemt zichzelf graag Ladykiller Lee, maar zo spreekt eigenlijk niemand hem echt aan.
Leeftijd: 19
Verjaardag: 6 mei
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaneet: Voulia, Warmte
Geslacht: Man
Wapen: Boksijzers
*Wapen twee : Magnum x-frame
*Vechtsport: Boksen
Vechtstijl: Lee slaat er het liefst wild op los. Ongecontroleerd en impulsief. Vecht als hij er zin in heeft, voor het plezier of om iets gedaan te krijgen.

Status: Lee is een player met een grote mond en een nog groter ego. Hij staat bekend als een rotzak en vrouwenhater, maar dat klopt ook. Hij ziet vrouwen als lustobjecten, en kan er dan ook niet tegen als er een vrouw hoger staat of slimmer is dan hem, bijvoorbeeld in het verzet. Ook is hij opvliegend en een vechtersbaas, maar vaak met mensen die zwakker zijn dan hem. Lee weet goed wie hij ongestraft in elkaar kan slaan, en wie hij beter te vriend houdt. Hij kan het niet verdragen dat er vrouwen bij het verzet mogen.

Afkomst: Lee werd geboren op Voulia, maar zijn vader besloot weg te trekken naar Furya.
Familie: Vader; Lei Chaolan, Warmte (overleden)
Moeder; Ling Mishima, Warmte (overleden)

Lengte: 1.91m, maximaal
Omschrijving haar: Zwart, warrig haar, dat vaak wild omhoog staat. Lee draagt altijd een band in zijn haar.
Omschrijving ogen: Donkergrijs-bruine, bijna zwarte ogen.
Bouw van het lichaam: Lee is breed en gespierd, vooral in zijn armen door het boksen.
Kledingstijl: Eerder stoer, maar niet echt speciaal. Hij draagt graag een stoer jasje en jeans, en zijn band in zijn haar is onmisbaar.
*Andere uiterlijke kenmerken: Haarband.

Passies: Boksen en vrouwen. Van deze twee dingen krijgt Lee het meeste voldoening in zijn leven.
Afkeer: Hoewel hij zot staat van vrouwen, is hij een vrouwenhater. Hij is tegen het feminisme en vind ze enkel nuttig om mannen te plezieren. Hij heeft geen respect voor hen, en heeft ook geen moeite met hen gewelddadig te benaderen. Toch is het niet onmogelijk voor een vrouw om zijn respect te winnen, al zal ze er uiterst veel moeite voor moeten doen, en zal hij het ook nooit toegeven. Evenveel als hij een vrouwenhater is, is hij ook een homohater.

Karakter: Lee is egocentrisch, narcistisch en gewelddadig. Hij voelt zich bij het minste aangevallen en vliegt dan uit. Hij houdt zich niet in om slagen uit te delen. Toch, wanneer hij merkt dat zijn tegenstander sterker is, krabbelt hij terug en probeert hij hen sluw voor zich te winnen, vriendjes te worden. Een lafaard dus, maar waag het niet hem zo te noemen. Verbazend genoeg kan Lee ook charmant zijn, maar dat doet hij om vrouwen het bed in te krijgen. Hij is uiterst zelfverzekerd en het lijkt of niemand hem van de kaart kan krijgen. In de buurt van vrienden is hij ook grappig, maar vaak nogal uitgesproken humor, die niet iedereen kan waarderen.
Relaties: Lee is een nul in relaties. Hij heeft nog nooit een echte relatie gehad, en heeft er ook geen behoefte aan. Hij heeft scharrels en onenightstands genoeg. Soms jaagt hij ook graag op meiden, en zit hij hen achterna. Dan doet hij alles om ze in bed te krijgen. Eerst zal hij charmant doen, en de heer uithangen, maar als hij zijn zin zo niet krijgt, wordt hij gewelddadig en lastig, en gevaarlijk.
Bijzonderheden aan karakter: Opvliegend
*Talenten: Boksen, vooral dan de kracht waarmee hij slaat. Hij is niet snel, maar uiterst sterk. Ook kan Lee best sluw zijn. Niet alleen wat de vrouwen betreft, maar ook wat zaakjes doen betreft.
Zwakheden: Lee is nogal traag van begrip en vat dingen soms helemaal verkeerd op. Vaak in een slechte zin dan.
Zwakke plekken: Lee is log en traag in een gevecht. Hij vecht niet gecontroleerd en is makkelijk te omzeilen. Vlak tussen zijn twee schouderbladen is hij kwetsbaar.

Verleden: Lee weet niks meer van zijn verblijf op Voulia. Hij is er als klein kind weggegaan, en is opgegroeid op Furya. Hij zit in het verzet, en daar bevalt het hem. Hij kan er zelfstandig zijn, zeker nu hij niet meer moet luisteren naar zijn ouders, en doen wat hij wilt. Toch vindt Lee het soms stom dat zijn ouders vertrokken van Voulia, wanneer hij hoort over hoe machtig Necromonger wel is, en denkt over hoe machtig hijzelf had kunnen zijn als hij een van hen geweest was. Maar nu zit hij bij het verzet, en misschien, als ze kunnen winnen, dat hij de macht krijgt die hij verlangt.

Plaatje:

Lee Chaolan Shidofuyuki8

Lee Chaolan Leeeeee

Lee Chaolan Leez

En nu wil ik RPG'en, doko doko!
watashi wa, ru ru wo yomu


Last edited by Lee on Wed Jan 13, 2010 5:28 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Hikari Imai
Verzetsleider
Hikari Imai

Posts : 53
Join date : 2010-01-10

Lee Chaolan Empty
PostSubject: Re: Lee Chaolan   Lee Chaolan EmptyMon Jan 11, 2010 10:20 pm

Goedgekeurd!
Back to top Go down
View user profile http://necromongerwar.forumotion.com
 
Lee Chaolan
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: First of all :: Het aanmelden-
Jump to: