The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Yoshikuni Ricca Michiyo

Go down 
AuthorMessage
Ricca
Level 1
Ricca

Posts : 47
Join date : 2010-01-10

Yoshikuni Ricca Michiyo Empty
PostSubject: Yoshikuni Ricca Michiyo   Yoshikuni Ricca Michiyo EmptyMon Jan 11, 2010 3:06 pm

Volledige naam: Yoshikuni Ricca Michiyo
Roepnaam/bijnaam: Ricca
Leeftijd: 17
Verjaardag: 31- 05
Sterrenbeeld: tweeling
Geboorteplaneet: Furya
Geslacht: vrouw
Wapen: p90
*tweede wapen: twee saber claws
*vechtsport:
Vechtstijl: Haar vecht stijl is gemeen en snel. Bijna niet bij te houden. Ze is slim weet truckjes om iemand snel uit te schakelen. Ook is het opmerkelijk dat Ricca altijd heel rustig is bij een gevecht en zich niet snel van de wijs laat brengen.
Toch heeft ze ook haar roekeloze kanten, waarbij ze niet altijd wint.


Status: Ricca is het meisje dat nog niet zeker weet wat ze is en wat ze wilt zijn, snel over te halen is en makkelijk mee te laten gaan in verkeerde dingen. Toch is dat alles maar een klein stukje onzekerheid dat overschaduwt word daar haar enorm grote mond en geweldige vecht skils. Ze durft veel en houd van nieuwe grotere uitdagingen. Ricca wilt ook snel de leiding nemen wat haar meestal ook wel lukt met haar grote mond en zogenaamd wijze woorden.

Afkomst: Niemand weet precies waar ze vandaan komt, alleen zij zelf. Ze weet dat ze een Furyan is met alles er op en er aan. Maar ouders heeft ze nooit gekend. Een lange tijd is ze mee gegaan met huurlingen omdat er niemand anders was. Toen ze hoorde wat voor vreselijke dingen deze mensen deden, ging ze bij het verzet.
Familie: -

Lengte: 1.77, groeit niet meer
Omschrijving haar: Ricca's haar is rood en in sommig licht wat roze achtig. Het is totaal haar eigen haar kleur. Het is redelijk kort en komt net tot over haar schouders. Verder hangt er een ponny voor haar ogen en is niet heel erg dik.
Omschrijving ogen: Haar ogen zijn rood/donker bruin achtig.
Bouw van het lichaam: Haar bouw is best breed, van achter kan ze best op een jongen lijken. Ze heeft veel spieren en een perfect postuur, dat komt vooral omdat ze veel rent en vecht.
Kledingstijl: Ricca's kleding stijl is simpel. Kapotte spijker broeken, spijker jassjes en simpele shirts. Eigenlijk geeft ze er ook niet om hoe ze er uit ziet. Met haar kledingstijl lijkt ze ook een beetje op een jongen.
*Andere uiterlijke kenmerken: Ze heeft een enorme tatoeage van een draak over haar schouder en nog een tatoeage op haar arm.

Passies: Haar grootste passie is nog altijd vechten en trainen. Verder is er niet veel wat haar interesseert dan haar eigen leven. Ook houd ze veel van nieuwe uitdagingen, onvoorspelbare missies en levensbedreigende opdrachten
Afkeer: Haar grootste afkeer zijn meisjes, en dan vooral van die dramaqueens die zich zelf compleet het einde vinden. Aandacht trekkers en jaloerse meisjes met te veel kapsones maken haar enorm agressief, en in houden is dan enorm moeilijk.
*Verslavingen/genotsmiddelen: Eigenlijk heeft Ricca alleen slechte verslavingen. Ze houd van mensen vermoorden, stelen, problemen op de nek halen en ze is een enorme ketting rookster.

Karakter: Ricca is niet echt het type meisje dat je vaak tegen komt. Bij haar moet alles anders zijn dan dat de normale mensen dat doen. Ze zal nooit wat over hebben voor een ander leven dan voor haar eigen leven. Ze houd er van om alleen te zijn en om alleen te vechten. Ze vind dat andere mensen alleen maar in de weg lopen.
Toch is ze wel betrouwbaar en kan je veel aan haar hebben, ook al zal dat nooit haar eigen bedoeling zijn. Ricca is ook het persoon die zich absoluut niet interesseert over hoe mensen over haar denken, of hoe ze er uit ziet.
Ze kan ook roekeloos zijn, en haar kleine onzekerheid kan soms nog wel eens overnemen. Hoewel ze dat prima kan verbergen. Verder is Ricca heel erg geduldig wat je soms niet van haar kan zeggen. De rust straalt meestal van haar af in een gevecht of op straat. Ricca is nooit echt erg spontaan geweest en is meestal erg zelf ingenomen, hoewel ze wel voor haar mening uit komt.
Relaties: Ricca heeft nog nooit een relatie gehad en ziet zich zelf ook niet zo snel lekker klef doen met een of andere gozer. Daarbij heeft ze ook een enorme afkeer op het player type.
Bijzonderheden aan karakter: Ricca heeft veel verschillende kanten. Maar toch eindigen ze altijd op het zelfde en dat is eigenlijk gewoon moordlustig en slecht.
*Talenten: Ricca's talent is dat ze heel snel is, maar dat is normaal voor een Furyan, toch is zij net ietsje sneller dan de gemiddelde Furyan, dat komt omdat ze veel meer traint. Ook kan ze heel goed vechten en manipuleren.
Zwakheden: Ricca kan er absoluut niet tegen als er mensen boven haar staan, mensen die kunnen zeggen wat zij moet doen, vaak wil ze dan zelf ook zo zijn en dan komt er nog wel eens een jaloers gevoel naar boven. Ook is ze een enorm slechte verliezer.

Verleden: Ricca komt van Furya, de planeet die zich nog niet over gegeven had aan Lord Hako. Al toen ze klein was, werd ze achter gelaten door haar broer, die zei dat ze braaf moesten wachten op zijn terug komst. Maar hij kwam niet terug dat had Ricca zich aangesloten bij een stel huurlingen. Naar mate ze ouder werd zag ze in dat deze mensen absoluut niet goed waren, en niets konden doen tegen deze oorlog en het alleen maar erger maakte. Daarom heeft ze zich uit eindelijk bij het verzet aan gesloten om zo een einde te maken aan de oorlog. Niet voor de andere, maar zodat zij zelf wel normaal kan leven.
*Overig: -

Plaatje:
Yoshikuni Ricca Michiyo M7x7h2
Yoshikuni Ricca Michiyo 9ll4cw
Yoshikuni Ricca Michiyo 5otlyd
Back to top Go down
View user profile
Lord Hako Marchel
Half dode
Lord Hako Marchel

Posts : 2
Join date : 2010-01-11

Yoshikuni Ricca Michiyo Empty
PostSubject: Re: Yoshikuni Ricca Michiyo   Yoshikuni Ricca Michiyo EmptyMon Jan 11, 2010 3:51 pm

Goedgekeurd xD
Back to top Go down
View user profile
 
Yoshikuni Ricca Michiyo
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: First of all :: Het aanmelden-
Jump to: