The four planets
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 De algemene regels

Go down 
AuthorMessage
Hikari Imai
Verzetsleider
Hikari Imai

Posts : 53
Join date : 2010-01-10

De algemene regels Empty
PostSubject: De algemene regels   De algemene regels EmptySun Jan 10, 2010 10:54 pm

Ook deze regels zijn gemaakt door Linda!


Het is zaak dat je dit alles goed doorleest en voordat je meteen gaat vragen: 'Ik snap die regel niet', adviseer ik je het dan nog een keer te lezen.


-Ten eerste, lees alle regels eerst goed en zorgvuldig! Doe je dit niet, kan ik je verzekeren dat het maken van een account moeilijker zal zijn!

-Het is zaak dat je ervaren bent voordat je op deze site begint met de RPG's. Ben je dat niet, adviseer ik je om eerst het talent van de andere op deze site (Kan natuurlijk ook op een andere) te lezen, zodat je weet hoe het in elkaar zit en hoe je het het beste kunt aanpakken. Doe je dit niet, terwijl je niet ervaren bent, kan dit je nog wel eens vervelende mails opleveren.

-Let erop dat de naam van je account dezelfde is als de naam van je personage. Heb je dit niet, verzoek ik je de naam te veranderen. Weet je niet hoe dit moet? Dan kan je mij mailen en leg ik je dit maar al te graag uit.

-Zeur nooit of je moderator mag worden! Als ik zoiets ontvang, beantwoord ik de mail niet eens. Alleen ik bepaal wie dat mag worden en niet omdat we vrienden zijn, maar ik neem alleen iemand aan, als ik hem of haar echt kan vertrouwen en als ik het echt nodig heb. Zo niet, dan doe ik alles het liefst zelf.

-Nu over het plaatje. Het plaatje van je avatar, is zeer belangrijk. De grote maakt mij niet al teveel uit, maar toch heb ik het het liefst dat je avatar 100x100 is, zodat hij niet al teveel zal opvallen tussen de andere. Als je niet weet hoe je dit moet maken, klik dan hier. En ook wil ik dat het plaatje van je avatar hetzelfde persoon is als je personage die je gebruikt op de RPG's. Dit hoeft niet zo zeer hetzelfde plaatje te zijn, als je meer van hetzelfde persoon hebt.

-Je personages uiterlijk moet anime/manga of een andere animatie figuur zijn. Dus, dit betekend "GEEN ECHTE PERSONEN"

-Ik laat het aan jou zelf over hoeveel personages je aanmaakt in dit RPG. Denk er wel aan dat je berichten plaatjes met het juiste personage!

-Probeer geen ruzie te maken! Doe je dit wel, doe dat dan via de pm ajb. Het is namelijk niet de bedoeling dat de sfeer voor de andere RPG spelers word verpest. En als jullie dit toch doen, zorg ik ervoor dat je een dag lang niet kan RPG'en.

-Maak ook zeker geen reclame voor andere RPG sites! Op msn of via andere chatrooms vind ik dit geen probleem, maar op deze site worden forums meteen verwijderd.

Je hebt deze regels als het goed is goed door gelezen. Maar, dat kan iedereen wel zeggen, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is. Daarom wil ik dat je dit bericht onder je aanmeldingslijst zet:

En nu wil ik RPG'en, doko doko!

_______
Back to top Go down
View user profile http://necromongerwar.forumotion.com
 
De algemene regels
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Necromonger :: First of all :: De regels-
Jump to: